Onze Oeractief week was een groot succes!

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020

Wauw! Wat een heerlijke week en wat zijn we dankbaar en trots dat de eerste Oeractief week een succes is geworden. De eerste 8 deelnemers hebben aan ten lijve ervaren wat Intermitterend leven nu eigenlijk is.Een week lang, ijsbaden, sauna’s, food en drink fasting, intensief trainingen zowel lichamelijk als cognitief en natuurlijk lesmomenten hebben voor een complete reset in 5 dagen gezorgd. Tijdens de Oeractief week zijn er vooraf en achteraf biometrische gegevens waaronder bloeduitslagen en glucose metingen gedaan. De veranderingen in deze uitslagen ondersteunden het gezondheidseffect van deze week.

In deze ontzettend leuke en intensieve trainingsweek hebben we mensen samengebracht om te ervaren wat Intermitterend leven nu eigenlijk is en wat voor effect het heeft op je gezondheid. De meesten van ons leven in een volledig gestructureerd leven met vastgeroeste gewoonten en aangeleerd modern 'nieuw' gedrag en om hier los van de komen is een hele uitdaging. Iedereen die heeft deelgenomen heeft unaniem beaamt dat samen deze Oeractief week doormaken veel gemakkelijker is dan alleen.

In de trainingsweek vinden mensen elkaar, worden netwerkjes gevormd en het voordeel van het moderne digitale sociale leven is dat de contacten ook na de week makkelijk behouden blijven, zodat je elkaar blijft aanmoedigen en steunen. We zijn sociale wezens en gewend aan leven in groepen, dat hoort bij de leefstijl-terug-verandering. Denk aan de groep ouderen die niet ziek geworden is van Corona, maar door eenzaamheid!

De komende weken zullen er korte review gepost worden van deelnemers die hun ervaring hebben gedeeld over de Oeractief week. Nieuwsgierig houd onze facebookpagina en onze blog in de gaten.

Natuurlijk gaan we door met deze weken. De volgende Oeractief week staat gepland op: Datum: 19 okt tot 25 oktober Locatie: Maashorst, Nederland

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, voor deelname aan deze week geld nog ons speciale start aanbieding. Ben je nieuwsgierig hoe deze eruit zien, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar een Oeractief trainingsweek is bewezen effectief bij chronische klachten en als ziektepreventie!! Dus meld je aan en werk aan een gezonde toekomst!


Het Oervitaliteit team