Onze tweede OerActief week, wederom een groot succes.

Bijgewerkt op: 18 jan. 2021

Half oktober, we staan op de Maashorst in de bossen. De bomen zijn gekleurd in magische geel, oranje en af en toe komt de zon een beetje door. We staan te wachten op de deelnemers. Blij en dankbaar zijn we dat deze Intermittent Living week door mag en kan gaan.

De deelnemers hebben we er zin. Ze zijn nieuwsgierig en willen meteen al van alles weten. De antwoorden komen vanzelf, niet omdat we alles vertellen maar juist doordat ze het deze week gaan ervaren.

Zoals OerActief als therapie concept is ontwikkeld, wordt de week gekenmerkt door, food en drink Fasting, intensieve trainingen, ijsbaden, sauna’s, cognitieve training, emotioneel werk. In de lesmomenten volgt voortdurend het waarom van de interventie en wat een echte OerActief activiteit is, soms met direct effect op het lichaam en soms in de weken hierna pas merkbaar. En wetenschap is pas wetenschap als het wordt ondersteund met biometrische onderzoek. Gedurende deze 5 dagen is bloed afgenomen, urine onderzoek gedaan, bloeddruk gemeten en niet te vergeten gewicht en omvangen. Merkbaar is dat de waarden en veranderingen hierin veel vragen oproept, iedereen wil weten of dat wat gevoeld wordt ook kan worden gemeten. Ook die uitleg volgt, soms direct, soms wat later. Maar wat het meest belangrijk is, iedereen voelt zich rustig, helder in zijn hoofd, verlicht van emotionele bagage, heel energiek en verbonden met elkaar!


Wat een heerlijke week en wat zijn wij dankbaar en trots dat iedereen het heeft aangedurfd om grenzen te verleggen, zichzelf tot het uiterste te pushen, zich bloot heeft willen geven en het vertrouwen heeft gehad dat, het onverwachte wat er op hun pad kwam goed zou zijn voor hun geest en lichaam.


Ook de tweede OerActief week was een groot succes. De tweede groep van 7 deelnemers heeft aan den lijve ervaren wat Intermitterend leven nu eigenlijk is.

Een dankbaar OerVitaliteit team