ONZE DERDE OerActief WEEK OPNIEUW EEN GROOT SUCCES!


Super trots zijn we dat onze inmiddels derde OerActief week opnieuw een groot succes is geworden.De teleurstelling over de geannuleerde week in april wordt ruimschoots gecompenseerd doordat de weergoden ons heel goed gezind zijn deze week.

De kennismaking verloopt soepel, een leuke groep deelnemers die allemaal met uiteenlopende redenen deelnemen aan deze week; meer energie, pijnklachten, overgangsklachten, psychische klachten maar vooral “ik wil graag gezond worden” en kennis vergaren over hoe ik dit nu het beste kan aanpakken en vooral hoe kan ik gezond blijven!


De dagen staan het in teken van Oer-oude stressfactoren, we gaan weer voelen wat het is om een Oermens te zijn. Dichter bij de natuur te staan en daarmee dichter bij het leven met prikkels waaraan we eeuwenlang waren blootgesteld. Wanneer heb je voor het laatst echt dorst gehad? Gesnakt naar een hele kan water? Wanneer was het zo koud dat je ging klappertanden en rillen en was je dolgelukkig dat er iemand in je buurt was met wie je kon knuffelen en jezelf aan opwarmen? Heb je nog vertrouwen in je lichaam? Het kan namelijk prima op zoek gaan naar voedsel terwijl je al 24u niet hebt gegeten. Dit en nog veel meer nieuwe inzichten staan je te wachten als je meegaat met deze OerActief week.De Verandering

Ook afgelopen week hebben we de groep weer kunnen verbazen over de veranderingen die je lichaam in 5 dagen teweeg brengt. Gewicht, omvang, glucose, bloeddruk, om maar even iets te noemen gaan je overtuigen van het therapeutische effect van de week.


Tijdens de OerActief week wordt er ook dagelijks les gegeven, het snappen waarom we de dingen doen die we doen, is heel belangrijk. Deze week staat dus niet alleen in het teken van voelen en ervaren maar ook in het teken van begrijpen.


Dat wij mogen bijdrage aan een kleine of soms grotere stap om met nieuwe energie de toekomst in te gaan, maakt ons heel dankbaar. We zien de blikken van deelnemers gedurende de week veranderen, van afwachtend, een beetje gespannen, of zorgelijk naar fris, open en sprankelend, dat is wat ons het meeste bijblijft. Wat een fantastische week, wij willen alle deelnemers bedanken voor het feit dat ze dit aangegaan zijn en volledig hebben vertrouwd op onze kennis en kunde.


Wat de deelnemers zeggen, dat is binnenkort uitgebreider op onze pagina terug te vinden.


De kern is eigenlijk: “niet twijfelen gewoon DOEN!!


OerActief het beste vaccin tegen de schade van het moderne leven.